17 Mayıs 2011 Salı

L'appart ||| tru.



Geçtiğimiz perşembe(12 Mayıs 2011) hem l'appart ı görmek, hem tru. yu keşfetmek hem de iş arkadaşlarımla tanışmak (alın size online işin bir dezavantajı ) için nişantaşındaydık.
Aysu Akagündüz'ün ocak 2010'da başladığı macerasına azda olsa ortaklık ettik.




tru. nun basic ama her dolapta bulunması gereken koleksiyonunu çok beğendik, özellikle organik maddeler kullanmasıyla Aysu hanım gönlümüzü fethetti.





L'appartta o anda sergilenen AslıFilinta ve Niyazi Erdoğan koleksiyonlarına da göz attık tabi (:


AslıFilinta'da favorim cebinde tapir baskıyı olan şort!



İlgili, güleryüzlü ve misafirperver l'appart çalışanları; giyimleriyle gözümüzü, ikramlarıyla da karnımızı doyurdular.(hımm, yummy!)






Lansmanın bana kattığı en önemli şeylerden biride VersottoFashion'ın yazarı, aynı zamanda iş arkadaşım Mısra S. ve Evos Angels'ın 2 evos'undan 1 i Evren Yaşlak'la tanışmamdı.Hemen bir sonraki buluşmanın planlarını yaptık, ufukta süper etkinlikler var benden söylemesi (:





Bizi lansmana davet eden patrona(!), l'appart'a ve en önemlisi Aysu hanıma çok teşekkürler, nice başarılı lansmanlarda görüşmek üzere...

ps: Fotoğraflar için Aşkım G.'ye ve Gökçe Algan'a çok teşekkürler...

xoxo
Ecce

5 yorum:

  1. Tanrımm! Bu kız çok iyi:))hemde benim iş arkadaşım.(şanslıyım, kıskanın) yakında bomba bir partiyle Evos Angels açılışı yapıyormuşuz. Üşengeçliği bırakırsam bende tru'nun bir postunu yapmalıyım. Öpüldün lady xo;)

    YanıtlaSil
  2. Mısracım, canım benim(:
    Post'unu 4 gözle bekliyorum.
    Partiden önce haftaya buluşucak gibiyiz.Lütfen gelmeye çalış...
    xoxo

    YanıtlaSil
  3. Rica ederim, biz geldiğiniz için çok teşekkür ederiz:)

    YanıtlaSil