24 Temmuz 2010 Cumartesi

GeriDönüşüm / Recycle



Geri dönüşüm muhteşem olamadı ne yazık ki.İzmir yanıyor,insanları buharlaşıyor.Bu nasıl bir sıcaktır yahu?! Dayanamıyorum,nefes aldırmıyor bu sıcaklar.

Neyse her şey bir yana bugün çok olağan bir şekilde hürriyet.com.tr'den gazetemi okurken Melis Alphan'ın yazısına takıldım.Hani şu kimi zaman ünlüleri yerden yere vuran,fikirlerini hiç çekinmeden çatır çatır yazabilen yazar.Konu ne mi? İngiliz Vogue,Elle ve W kapaklarında aynı Miu Miu elbiseyi görmemiz.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Yani bu piyasayının en büyükleri acaba kulakları tıkalı mı hazırlıyorlar dergilerini?Hiç mi birbirlerinden haberleri yok?

Hepsi bir yana bir elbisenin 3 farklı model, ışık ve ortamla nasılda farklı gösterilebilceğini gördük en azından.Benim favorim Elle.Sizin ki hangisi?

I'm back in town again.But it's hot in here.So it is not a good homecoming.

Anyway that's not the point right now.Today I started to read my newspaper on the internet(normally) and stopped by the fashion issue written by Melis Alphan.It was about the british magazine covers.Firstly I didn't realize what she is saying.But after a minute I faced to the truth.British Vogue,Elle & W had the same Miu Miu dress in their covers.How could they be so careless?Don't they get any news from each other?

Aside from everything, all there covers have different looks.My favorite is Elle.Which one is yours?

xoxo

EccE

3 yorum:

  1. Hoşgeldin. İstanbul'da yanıyor, nemi ile bizi eritip, bitiriyor ve sanırım daha bir süre devam edecek.

    YanıtlaSil
  2. bence w ama eva mendesin dekoltesini gözümüze sokmasalar daha iyi olurdu sanki

    YanıtlaSil